sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Puoti on auki, tervetuloa!

Tervetuloa peremmälle Metrinpuotiin!Tämä on todella pikkuinen puoti. Tavaraa tulee silloin kun tulee, jos on tullakseen ollenkaan.
Tuotteet ovat uniikkeja, käsintehtyjä ja niitä ei useinkaan ole montaa kappaletta - ainakaan kerrallaan.


'


Kaikki tuotteet on valmistettu rakkaudella, niille on juteltu paljon ja ne ovat usein syntyneet jatkoajan saaneista rakkaimmista farkuista tai villapaidoista tai muuten elämää nähneistä, puhtaista ja siisteistä  materiaaleista. Kierrättäminen onkin lähellä sydäntäni ja ilman sitä tuskin olisi olemassa Metrinpuotiakaan.
Välillä syntyy jotain ihan uuttakin, sillä tämän pajan materiaalit ovat monenlaisia: joskus iskee inspiraatio virkata koruja hopealangasta, toisinaan taas virkkuukoukulla on farkkumatto tai huomaan saksivani vanhaa villapaitaa lapasiksi...
Nyt viime aikoina piirustuskynä on ollut se mieluisin työskentelyväline. 
Tämä on siis paikka, johon löytää tiensä sellaiset kädentyöt, jotka ovat itselle tarpeettomia tai jääneet ylimääräiseksi vakkapa messuilta.
Ostaminen tapahtuu sähköpostin kautta tai viestiä laittamalla ja eri tuotteita voi löytää sivupalkissa olevien tunniste -palkista klikkaamalla.
Käsitöiden myynnissäkin verotusasiat nousevat usein keskustelun aiheeksi. Olen alusta asti halunnut ottaa näistä asioista selvää, koska arvostan suuresti niitä kaikkia käsityöyrittäjiä, pieniä ja suuria, jotka saavat toimeentulonsa toteuttamalla omaa luovuuttaan ja haaveitaan. Se ei varmaankaan aina ole helppoa. Minulle kädentöiden tekeminen on rakas harrastus ja tästä saatu sivutulo on sen verran pieni, että yrittäjyys ei tule tässä kohtaa kyseeseen. Niin mahtava ajatus kun se olisikin!
Olen kuitenkin harrastelijanakin ilmoitusvelvollinen kaikista myynneistä verottajalle, joten minulla tämä velvollisuus hoituu veroilmoituksen kautta.

Nyt menenkin klikkaamaan ensimmäiset jutut puodin hyllylle!

 Pus & kram,

Ellis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti